Au pair

Kauniita blondeja ja yks Jenni

Tapasimme viiden suomalaistytön voimin Barcelonan yössä lauantaina, ja vaikka omalta osaltani ilta jäi muihin verrattuna lyhyehköksi, oli todella mukavaa. Suomen kieli kuulosti pitkästä aikaa korvissa hassulle ja maistui suussa höperölle. Välillä vain tuntui, ettei meinannu sanat löytyä tai sopia suuhun, kun koitti jotain vähän pidempää juttua selittää. Siis ei sitä tietenkään mitenkään tosi avuttomaksi kielen kanssa ole tullut, mutta pientä kangertelua oli havaittavissa.

Kävimme ulkoterassilla tapaksilla, käytännössä suuren suurella annoksella patatas bravaa, perunoita majoneesilla. Suuren suuria olivat myös tyttöjen tilaamat metsämarjadrinkit, joiden loppusummaa pelättiin sitten loppuaika, mikä siinä ulkosalla istuskeltiin.

Oli tosi kiva vaihtaa kokemuksia, kuulumisia ja verrata hieman elämäntilanteita. Ja voi miten totta se onkaan, että sitä voikin puhua jostain kulttuurista niin yhtenäisenä, sillä toistuvasti ja yhtenään ilmaantui keskusteluissamme sanat ihmetyksen aiheet ja huomaamamme yksityiskohdat. Itselläni Barcelonan alkuhuuma on ehkä jo sen verran haihtunut (tai en muuten vaan ole muutenkaan mieletön party animal, ainakaan kovin usein :D), että en ihan pysynyt jokaisessa käänteessä mukana. Mutta kyllä näitten blondien kanssa oli ihan superhauskaa! Nähäänhän vielä?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.