Arki,  Au pair

Olipa kerran

Tarkoitushan oli alottaa tämä blogi hieman aikasemmin, tulinhan kaikkine kamoineni matkalaukkuineni Barcelonan maankamaralle jo suurin piirtein kuukausi sitten. Otin kuitenkin ensimmäiset viikot loman kannalta, ja seuraavat olivatkin sitten semmoista menoa ja totuttelua kaikkeen uuteen, ettei bloggaaminen tullut mieleenkään.

Nyt on kuitenkin meno hieman rauhoittunut, ja uskaltaudun kokeilemaan, jos tämä kirjoittelu täällä osoittautuisi toimivaksi hommaksi. Toivottavasti myös kaikki ne ihanat tutut ja ehkä vähän tuntemattomatkin, jotka ovat elämänkulustani kiinnostuneet, löytävät pian tänne blogiini seuraamaan Jennin elämää Kataloniassa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.