Arki

Vanhuudestani muistutettiin taas

Sain pikkuyllätyksen torstailtana: synttärikakun pari kuukautta myöhässä, mutta sainpa kumminkin. Suloisinta oli, että kyseinen kakku oli lemppariani, juustokakkua (tosin hieman eri tavalla valmistettu kuin tavallisesti). Jordi oli leiponut sen ihan itse ja yllätykseen kuului kakkukynttilöiden lisäksi muutama muukin kynttilä ja tuikku pimeässä huoneessa.

Tämän yllätyksen lisäksi sain jo jokin aika sitten myöhäisenä synttärilahjana ensimmäisen espanjan kielisen kirjan omakseni. Kyseinen teos, Spencer Johnsonin ¿Quién se ha llevado mi queso? (alkup. Who Moved My Cheese?), on helpohko ja lyhyt, mutta mielenkiintoinen, joten koitankin selvitä siitä kunnilla. Aivan ihania pikkuylläreitä!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.