Yöelämä

Coolia hengailua baareissa – Nevermind & Shanghai

Viikonloppuna tuli valvottua, jonka vastapainoksi myös nukuttua pitkään, mutta oikein mukava syy tähän kyllä oli.

Perjantaina Jordi ehdotti lähtemään “hengailemaan johonkin kivaan baariin, johon voisin kuitenkin valita kivat vaatteet, meikata hieman ja laittaa hiukset”. Ihana ajatus! Tämä siksi, että yleensä istutaan iltaa (millon nyt istutaan) paikoissa, joissa pienikin laittautuminen saattaa tuntua ylipukeutumiselta. Loppujen lopuksi ei kyllä mihinkään glamour-paikkaan kylläkään päädytty, mutta ihan tajuttoman siistiin surffari/skeittari-baariin nimeltään Nevermind salaperäisillä Barri Goticin kujilla.

Musta, painava, iso ovi on huomaamaton, eikä sisältäkään kantaudu ulos juhlan merkkejä. Vielä oven avatessaankin törmäät edessäsi olevaan paksuun esirippuun. Tuon verhon välistä sisään kömpiessä avautuu aivan uusi maailma erikoisine yksityiskohtineen, surffilaudoista tehtyine baarihyllyineen, skeittivideoita syöttävine screeneineen ja rennosti mutta sitäkin makeemmin pukeutuneine iloisine ihmisineen. Tänne kyllä palataan!

Lauantai-iltana pieni kiertely ja etsiskely onnistui johdattelemaan minut ja ystävä-aupairini Emmin ensiksi hieman syömään ja sitten baariin istuskelemaan. Ruokapaikka oli hieman kumma, sillä vaikka vartavasten kyseiseen paikkaan halusimme patatas bravasia (paistettuja perunoita majoneesi ja tomaattikastikkeella) syömään, alkuruokia kantaessa tarjoilija ilmoittikin, ettei heillä ole niitä. Jäätiin hieman suu auki, sillä viereisestä pöydästä juuri poistunut porukka oli jättänyt jälkeensä tuota perunaherkkua, jota olivat juuri tilanneet. Oltais voitu vaikka napata ne jämät, jos ei muuta!

Löysimme mielettömän suloisia pikkubaareja samaisilta seuduilta, jossa oltiin edellisenä iltana oltu. Päädyttiin ylivärikkääseen ja satumaiseen Shanghai-baariin, jossa pöytiä ei ollut kuin pari, mutta musiikki mukavaa ja sateenkaaren väreillä leikittelevät sienimaalaukset lapsellisen hauskoja. Intiimissä alkuillan hengailupaikassa clara (kaljaa ja Fanta lemonia) tai kalja ei maksanut kuin 1,50 €.

Saman kadun kulmilla ohitettiin pari yhtä mielenkiintoista paikkaa, joihin kyllä vielä haluan tutustua!

0 Comments

 • Jenni

  Nyt tein pikkulöydön, sillä El Corte Ingles- tavaratalo myy ainakin Smirnoffia ja muita raikkaampia ja makeampia alkoholijuomia. Unelmahyllyväli siis niille, jotka eivät pidä kaljasta tai viinistä.

 • Jenni

  Enpä oo ajatellu asiaa, mutta ei äkkiseltään tuu mieleen, että ois kovin yleinen juhlajuoma täällä…voin tarkistaa ens kerralla, kun kaupassa kipasen! Yleensä on kyl vaikee löytää tai saada muuta kuin kaljaa, viiniä ja sangriaa.

 • Anonyymi

  Ihan vaan tälleen btw, ootko huomannu myydäänkö Barcelonassa monissa kaupoissa Breezereitä tai SMirnoff Icea.
  Me ei meinattu millään löytää kumpaakaan kun oltiin sielä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.