Arki

Kauneudessa on tippiä tarpeeksi

Lauantain aamupala-lounaskombinaatio näytti jopa näinkin herkulliselta. Soitettiin pizzajäbä tuomaan kebabrullat kotiovelle. Vaikka Jordi kielitaitoisempana hoiti homman muitta mutkitta, tämäpä pisti minut avaamaan oven ovikellon soidessa. Hutaisin hämmennyksissäni hiukset ponnarille, sillä en odottanut joutuvani moiseen puuhaan. Kävin noukkimassa herkkumme ja maksamassa tummahippiäiselle lähetille tämän virnistellessä ja silmiään vinkkaillessa. Jordilla taisi olla tieto tästä, sillä juttuhan kuulemma menee niin, että yleensä tuojille joko maksetaan hieman tippiä tai sitten ollaan vain kauniita. Vai että semmosta metkuilua! Luulen, että vaikka en tippiä antanutkaan, en kyllä tuota toistakaan kriteeriä kovin hehkeänä täyttänyt, mutta kebab kuitenkin maistui just semmoselta kuin sen perjantaiyön jälkeen kuulukin maistua–hurjan hyvältä.

0 Comments

  • Jenni

    Tai itse asiassa päätin, että ei tarvii maksaa. 😀 En kyllä usko, että totuus ihan noin simppeli kuitenkaan on. Etenkään kun morning after- tyylillä sen oven käy avaamassa(!):D Sillon pitäis varmaan maksaa tippiä tuplasti.

  • Anonyymi

    ''maksetaan hieman tippiä tai sitten ollaan vain kauniita'' Onpas erikoinen tapa. 😀 Noh sun ei sitten tippiä tarvi maksaa! ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.