Muoti

“Las ropas”

Vaatteet on espanjaksi la ropa eikä monikko (las ropas), kuten Arnau eräs päivä tässä opetti.

Pientä kauppojen kiertelyä, jopa kassan kautta, on tullut viime aikoina tehtyä. Mutta ihan tarpeelliseltakin on tuntunut, sillä vaatekaappiin kannoin Suomesta sen 20 kg vaatetta mitä nyt lennolle pystyin ottamaan. Mm. tällaistä on löytynyt:

uusia vaatteita, vaateostoksia, hattu, tyyli, muotijuttuja, shoppailu

Justin-hattu. En ollu ihan varma tästä, mutta näytti aika hyvältä mustan mekon ja saappaiden kanssa…ja kun ei älytöntä summaa pyydetty päätin ottaa mukaani.

balleriinat, lenkkarit, vaateostoksia, Barcelonassa, villamekko rusetilla

Uusia juttuja: paita ja villainen mekko iiisolla rusetilla (kuulemma liian hienot normipäivään?) sekä parit balleriinat (jotka kaksi paria yhteensä 10 e) Sant Andreun halppisvaatekaupasta Moda Citystä plus Leftiesin lenkkarit tanssitunnille (kaikilla siellä on coolit ja värikkäät niket tai adidakset, tunsin oloni ulkopuoliseksi juoksulenkkareillani, joten ostin edes nämä).

raitapaita, vaatteita Espanjassa, shoppailu, ostokset, vaatekaupat, uusia vaatteita Barcelonassa

Raitapaita, jossa on kiva pyöreä leikkaus selässä. Koitin ostaa jotain lämmintä, mutta tämä on kyllä semmonen syyspaita varmaan lähinnä.

Nalle-koru, kaulakoru, kaulaketju, Tous, kaulassa

Henkka&Maukka shoppailua! Kävin ostamassa ihanan mallisia perustoppeja ja -t-paitoja, plus vihdoinkin kuluneiden legginssien tilalle uudet.

Myönnän kuitenkin, että tänä aamuna oli tavattoman hyytävä ilma, eikä näillä missään nimessä talven tullessa pärjää. Pitää käydä oikeasti jotain paksua ja villaista ostamassa hyvin pian, sillä kalisin kylmästä, kun hyppäsin peitteen mutkasta viileään aamuun. “Vain” 12 astetta! Muistan, että viime vuonna niistä Suomen hurjapakkasista tänne pompatessa tuntui silti kuin täällä olisi ollut saman verran tai kylmempi, vaikka lämpötila pyöri nollan tienoilla. Syyttävä sormi osoittaa aina kosteutta, joka tässä ilmastossa vallitsee, mutta itse en aio jäädä tutisemaan, vaan ostan jotain muhkeaa ja lämpöistä päälleni!

0 Comments

  • Jenni

    Täällä kyllä on kyllä joo pilvin pimein kivoja vaatekauppoja! Mutta kyllä ne ketjuliikkeitten tuotteet vähän tahtoo joka kadun kulmassa vastaan kävellä, välillä on jopa ilonen, jos on päällä jotain pohjosesta tuotua, jota täällä ei saa, nii on vähän erityisempi olo, heh. 🙂

  • belify

    Oi miten kivoja vaatteita olet ostellut! Kamala ikävä tuli Espanjaan, juuri nyt kelpaisi kyllä päästä sinne niihin ihaniin kauppoihin shoppailemaan. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.