Muoti

Meikkileikki

Löysin ihan mahtavan sivuston, jonka inspiroimana kävin tänään ostamassa hieman purkkia ja putelia meikkileikkeihin. Sivusto on yksi näistä, johon voit ladata oman kuvasi ja kokeilla, miltä eri hiukset ja meikit näyttäisivät. Mielestäni hiusosio, ainakin oman kuvani kohdalla, ei ollut kovin antoisa, mutta meikkaamiseen annetaan uskomattoman hyvät määrät mahdollisuuksia aina pohjustuksen sävystä silmämeikin tummuuteen. Halutessaan pääsee kuvaa myös kaunistelemaan nykymuotimaailman tapaan mm. pienentämällä nenää, nostamalla kulmia tai piilottamalla juonteita. Ei ne mainosten tytöt enää niin kauniilta tunnukaan!

Mielenkiintoisinta oli testata erilaisia meikkejä kasvoihinsa ilman, että tarvitsee sipaisullakaan sotkea omaansa. Yllättävät väriyhdistelmät toimivat ohjelmalla hyvin, ja se antoi uskallusta kokeilla jotain vähän erilaistakin, arkimeikistä poikkeavaa ihan oikeassakin elämässä. En olisi esimerkiksi uskonut, miten suuri ero voi olla vihreällä ja mustalla rajauskynällä. Vihreä kuulostaa jo värinä niin pelottavalta, etten olisi uskaltanut sitä naamaani laittaa ennen tätä.

nettisivu, jossa voi kokeilla erilaisia meikkejä

Eiks oo ihana, sain tollaset Niiskuneidin Taikurilta toivomat blink-blink- silmät! 😀

Aloittaakseen tämän huvin, ei tarvitse kuin ladata kuva sivulle, ja alkaa näpyttelemään vahtoehtoja yläpalkista. Hurraa, vihdoinkin sivusto, jossa ei rekisteröitymisen tarvetta siis. Muodonmuutos-ohjelma löytyy täältä.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.