Luonto,  Sää

“Meri, meri on tullut takaisin!”

No ei se meri kyllä mihinkään edes ollut mennyt, mutta tunne oli vähän sama kuin Muumipeikolla Pyrstötähdessä: olin innoissani kuin lapsi, kun pääsimme merenrantaan juoksemaan syökseviä ja vaahtoavia aaltoja karkuun. Syksyinen myrskytuuli riepotteli sekä hiuksiamme, puita että hiekkaakin, ja meren aallot kuohusivat rantaan. Jotain maagisen hienoa siinä veden paljoudessa kyllä on. Vaikka bikineitä ei tällä säällä kaivata, porukka kyllä uskaltautui surffailemaan ja nauttimaan rannalla hengailemisesta muutenkin.

Barceloneta, Barcelona, meri, tuulinen päivä, kylmä päivä, usva, harmaa, ranta

surffaaja, surffari, tuulinen päivä Barcelonan ranta, harmaa ilma, sää

Barceloneta, Barcelona, meri, tuulinen päivä, kylmä päivä, usva, harmaa, ranta, simpukka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.