Muoti

Työsuhde-etu

Sain taas mukavan yllätyksen, sillä perheen isä toi minulle, aikakausilehtifriikille, taas pari uutta painosta luettavaa. Hän on siis töissä painamolla, jossa tehdään kyllä laidasta laitaan kaiken maailman lehtiä, lehtisiä ja kirjoja. Muutamia aina sillon tällön saankin osakseni. Cosmopolitania hän ei ole vielä rohjennut tuoda, mutta käski minun pyytää, jos välttämättä sen haluan: “Voin minä sen sinulle tuoda, mutta se vaan, että on se semmonen hömppälehti että hohhoijaa: viimekin kuussa siinä oli artikkeli 100 kysymystä seksistä!” Ymmärrän mitä hän tarkoittaa. Välillä myös tuntuu, että eihän näistä viitsisi paljoa itse maksaakaan, kun ovat mainoksia täynnä, siis ei pelkästään niitä palstatilaa ostettuja sivunkokoisia kuvia, vaan ihan ylipäätään lehtien sisältö, artikkelit ja esittelyt ovat aivan suoria promootioita tuotteille. Lähinnä tykkäänkin katsella tyylejä ja lukea artikkeleja mielenkiintoisista henkilöistä. Mutta kyllä se hömppä aina välillä piristää–ei vaan pidä ottaa niin vakavasti.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.