Arki

Tyttökaveri

Olen saanut uuden kaverin. Hän on vähän minua vanhempi tyttö, jonka olen nähnyt sattumalta useana päivänä hakemassa poikaa koulusta. Muutamana päivänä moikkailimme ja hymyilimme, mutta sitten eräänä päivänä päädyimme juttelemaan ja tutustumaan hieman toisiimme.

Tyttö on mielettömän puhelias ja iloinen, täynnä energiaa. Hieman hullu, mutta suloisella tavalla, hieman vauhdikas, mutta hyvällä tavalla menevä. Hän ei puhu kuin espanjaa.

Vaihdoimme puhelinnumeroita ja eilen lähdimme yhdessä illalla ulos leffaan. Sant Andreun elokuvateatterin tarjonta ei oikein miellyttänyt meitä, joten otimme junan seuraavaan kylään Can Rosiin, jossa kävimme herkuttelemassa tonnikalaleivillä ennen esitystä.

Koko ilta oli muutenkin yhtä heilumista ja huojumista “mitä tehään, minne mennään”, joten leffavalintammekin oli kiireessä ja siinä mielentilassa sen mukainen: Step Up 3 (!) 😀 Espanjan kielisestä dubbauksista huolimatta pysyin hyvin juonessa mukana, ja teatterisali muuttui aika ajoin kuin klubiksi tanssikohtausten musiikin pauhatessa. Juonesta en voi sanoa muuta kuin että se oli kliseisen kehno ja koko elokuva muutenkin aika tylsää tavaraa, mutta meillä oli hirmu hauskaa (ja sen varmaan kuuli koko sali, eli noin viisi muuta ihmistä lisäksemme)!

Pystyimme kommunikoimaan ihmeellisen hyvin espanjan kielellä koko illan, ja kun sanat loppuivat, eleet ja kikatukset korvasivat ne. Kummallista, miten jonkun niin uppotuntemattoman kanssa pystyi olemaan niin vapautunut, kuin olisi ollut tyttökaveri vuosien takaa: halailimme, höpötimme hiuksista ja tyylistä, kävelimme käsikynkässä ja vaihdoimme naurunpuuskia yhdessä. Oh baby, baby.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.