Yöelämä

Ihan gurua menoa Gurú-klubilla

Päivitys 02/2019: Gurú-klubia ei ole enää Barcelonassa.

Lauantai-illan spontaanius oli parasta pitkästä aikaa. Tavattiin tytöt Sant Cugatin rauhaisassa Marshellissa, jossa tyylikäs paikka hämmensi halvoilla hinnoillaan. Päädyin suunnittelemattomasti tyttöjen mukaan Barnan yöhön Gurú-klubille, jossa tanssittiinkin sitten koko ilta. Tykkäsin paikasta ihan mielettömästi: musiikkivalinnat olivat ehkä turhan varmoja hittiralleja, mutta paikalla oli paljon hyväntuulista väkeä, kohteliaita poikia (uskoivat aika heti, jos sano, ettei oo kiinnostunut tanssimaan heidän kanssaan), klubiksi halpoja juomia (käsittääkseni olut oli kolmisen euroa) ja ei liian glamouria väkeä. Tänne voi laittautua, mutta ei ylettömällä tavalla. Aivan mahtavaa, että loppuillasta oltiin iso lössi tyttöjä ympäri maailmaa, kaikki samalla tanssilattialla!

 

Tutustuimpa myös venäläistyttö Ekaterinaan, jonka kanssa löysimme enemmän yhteistä kuin uskoinkaan: olimme opiskelleet viime vuonna samassa kaupungissa, ja sattuupa meillä olemaan ainakin yksi yhteinen kaveri. Uskomatonta! Ruotsin ihanuuden Emelien kanssa löysimme heti yhteisen sävelen, niin jutellessamme kuin tanssiessammekin. Saksalaistytöt sattuivat olemaan kotoisin tutusta kaupungeista: eräs kaverini asuu nimittäin Stuttgardissa tällä hetkellä, ja Bielefeldissä olen itsekin pari kertaa käynyt. Colleenin skottiaksentti oli yllättävän ymmärrettävä, ja tälle piristyspakkaukselle sopi paremmin kuin hyvin huulipunatyyli, joka oli juuri yhtä rohkean pirteä kuin hän itse. Suomineidot Hanna ja Elina olivat tietenkin oma mahtava lukunsa, meidän katseita kääntävät blondit kun päättivät näyttää, miten suomitytöt juhlii! Näitä tanssi-iltoja lisää, pyydän.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.