Suomi

Lakumakuja

Pikkusuomi-porukassamme möläytellään salaisuuksia toisillemme –nimittäin yllättävistä löydöistä ja mielenkiintoisista paikoista. Nyt on ainakin onnistuttu paikantamaan siiderien kätköpaikka (eräs pikkumarketti myy La Ramblalla) sekä (aah!) Pandan lakut ainakin El Corte Inglesissä, mutta onpa noita havaittu sattumanvaraisesti huoltoasemillakin. Emmi toi myös hyvästilahjana Halvan lakritsimaton. Muuten, lakritsi espanjaksi, regaliz, kuulostaa sanana jo melkein lahjalta (regalo)! Oli kuulemma oikein makuvaihtoehtojakin ollut tarjolla, sillä samaa tavaraa oli sekä alkuperäisenä että mansikkaisena. Liekkö tuota makua Suomessa tarjolla? Kiitos kuitenkin vinkeistä tytöt! Pelastitte päivän jos toisenkin.

0 Comments

  • Jenni

    Itse asiassa en tiedä paikan nimeä, mutta Drassanesista pikkiriikkisen ylös päin, näin minulle kerrottiin. Rekorderligejä hyllystä löytyy. Ja ps. El corte inglesissä (suuri tavaratalo Plaza Catalunyalla) löytyy aika hyvä valikoima kaikkee muuta makeaa, jos ei tykkää kaljasta tai viinistä.

  • Anonyymi

    voi vitsit ku oltais tietty toi siiderijuttu ku oltiin sielä nii oltais varmaa tyhjennetty hyllyt 😀
    mitäs sielä myydään ja mikä paikan nimi on? ihan tulevaisuuden varalle 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.