Highlights,  Yöelämä

Sugar ja Sub Rosa – Sokerisen mukavia baareja Barcelonassa

Niinhän sitä taisin sanoa: “ihania pikkubaareja, joihin haluan vielä tutustua.” Ja tässä sitä sitten tutustuttiin! Lauantaina otettiin alkuyö rennosti pikkubaareissa, joista ihanimmat ovat varmasti niillä pienimillä ja epäilyttävimmillä kaduilla, jotka on huonosti karttaankin merkittyjä, mutta joissa avautuu aivan oma ihmeellinen maailmansa.

Ensimmäinen paikka oli punaisilla tunnelmavaloilla leikittelevä Sugar, jonka parhain paikka oli varmasti valtaamamme ikkunan vieressä oleva “laatikko”. Seuraavaan paikkaan ei montaa kymmentä metriä tarvinnut raahautua, sillä “lamppubaari” Sub Rosa sijaitsi aivan kulman takana, soitti taustamusiikkina lempeää trancea ja dancea sekä ihastutti hauskoilla yksityiskohdillaan. Oli vielä laskujeni mukaan kolmaskin pikkukuppila: niin uskomatonta kuin onkin päädyimme reggae-baariin! Bob Marleyn maalaus ja rento reggae, “nuhjuinen” tunnelma sekä hyväntuuliset ihmiset toivottivat meidät tervetulleiksi, vaikka tunsimmekin olevamme vähän eri sakkia. Rakastan reggaeta ja paikka oli ihan mahtava, mutta niillä kuteilla ja sillä juhlafiiliksellä ei osannut ehkä täydellisesti varautua kyseiseen koitokseen! Haluan kuitenkin joku ilta, kun en ole niin tälläytynyt ja intomielinen, mennä jammailemaan reggaeta tuohon paikkaan, nyt kun yhden tuollaisen kerta löysin!

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.