Sää

Aurinkoista joulua

Sillä aikaa, kun Suomessa pyöritään lumikinoksissa ja pelätään paukkupakkasia, olemme me saaneet lämpöaallon Barcelonan seudulle. Jo viikon ajan olemme nauttineet lempeästä 15 asteen lämpötilasta, eikä talvisesta saatika jouluisesta säästä ole vielä tietoakaan. Muutama viikko sitten kylmeni jo hyvin uhkaavalla tavalla, mutta jollakin onnekkaalla tavalla ilmamassat ovat järjestäytyneet hyväksemme niin, että viime viikolla lenkkeilin verkkatakissa, enkä ole lapasia, pipoja tai kaulahuiveja päiväsaikaan kaivannut. Voi olla aikamoinen harppaus lumentäyteiseen, viileään Suomeen jouluna.

Ps. Meidän pihalla kasvaa appelsiineja (siis ensinnäkin oon ihmeissäni siitä, että ylipäätään kasvaa, mutta etenkin siitä, että vieläkin!).

0 Comments

  • Jenni

    Hui, sinähän oot luku-urakan tehnyt! Aivan mahtava kuulla, että teksti upposi ja tykkäät!:) Suosittelen enemmäin kuin lämpimästi (kuumasti?:D) aupairiksi lähtöä!
    Ja Jordi on miun poikaystävä, eli oikein tuttu henkilö olikin, sillä oltiin tunnettu jo n. puoli toista vuotta ennen tänne tuloani.

  • Anonyymi

    Moi! kokonaan tuli kahlattua blogisi läpi ja tosi kivalta kuulostaa! itekki oon suuntaamassa auppariksi jonnekki päin maailmaa! kuka tuo jord on kun heti alussa sen näytit tuntevan? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.