Joulu,  Juhlapäivät

Lahjalista

Niin siis jos teillä on vaikeuksia keksiä miulle joku kiva joululahja, eikä oo parempaakaan johon rahaa pistää, niin ihan vaan joku mustekynäkin kelpaa – siis tuollanen tonnin maksava vaikkapa (!). Siis hitto never ever! Saanko ihmetellä ääneen, myydäänkö näitä oikeasti tällä hinnalla? 950 euroa! Ja jos kyllä, niin kuka niitä ostaa? Tää maailma on aika huonolla tolalla vielä, jos on ihmisiä, jotka voi ostaa tuollasia kyniä, eikä ymmärrä, että nuo pennoset voisi johonkin muuhunkin laittaa. Miulle paras lahja on vaan yksikertasesti päästä perheen luokse. En tarvii mitään muuta.


Haluatko pysyä ajantasalla myös tulevista Barcelona-aiheisista jutuista? Tule seuraamaan It Happens in Barcelona -blogin Facebook-sivua ja Instagramia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.