Arki

Leikkaa liimaa

Sakset ja aikakausilehdet ovat kovan kulutuksen alla täällä, sillä rakastan napsia kivoja kuvia ja tehdä kollaaseja tai väsätä jotain muita askartelu juttuja. Tässä viimeisin huoneeni koristus. Olen muuten saanut lapsetkin innostumaan hommasta, sillä nykyisin lelu- ja ruokalehdet on silputtu ja laitettu uuteen järjestykseen A4:lle.

0 Comments

 • Jenni

  Hola sinnekin suunnalle,
  miten iloiseksi aina tuunkaan, kun joku viitsii kommenttia pistää tulemaan, ja vielä näinkin mukavan oloisen!
  Minulle sanottiin jo ekalla kertaa, kun täällä kävin, että tähän kaupunkiin rakastutaan, sitten siihen pitää vähän myöhemmin vielä vihastua, että voi taas uudestaan rakastua. Taisi käydä jotenkin noin minullekin!
  Tottakai saa kysymyksiä heitellä ja juttuideoitakin otan vastaan! Tosin kirjoittelen aina sitten, kun ehdin, en ota stressiä blogista, sillä ensisijaisesti haluan elää elämääni täällä, ja sitten vasta onkin sitä materiaalia, jota tänne pistää. 🙂
  Pistähän kysymyksiä tulemaan tämmöseen osotteeseen: zenniiiii@gmail.com , niin katotaan osaanko vastata. 🙂 de nada.

 • Anonyymi

  Hola,
  olen seurannut blogiasi jo pidemmän aikaan kun löysin sen etsittyäni Barcelona-aiheisia juttuja.

  Itse olen ihastunut Barcelonaan pari kertaa siellä käytyäni ja mielessä on myös pyörinyt au pairiksi lähteminen. Mulla olis muutamia kysymyksiä joihin en oo löytäny vastausta täältä blogista mut joihin uskoisin että sä osaisit vastata, mutta en jaksaisi kaikkea kysellä täällä blogissa 🙂
  kuulostaa ehkä hölmöltä mutta olisiko sulla jotain sähköpostiosoitetta johon voisin laittaa viestiä? 🙂 olisin niin kiitollinen jos sulla olis joskus aikaa vastailla. Muchas gracias 🙂

  Terkuin Suvi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.