Joulu Barcelonassa, lehtileike
Joulu,  Juhlapäivät

Tunnelmissa

Nimittäin jouluisissa – ollut jo hyvän aikaa! Yleensä en oikein innostu tuosta vuoden lopun punaisen sävyisestä ja kanelin tuoksuisesta hössötyksestä, mutta tänä vuonna on kaikki toisin. Olen jo kuukauden päivät miettinyt, mitä kaikkia ihania perinneruokia pöydästä pääseekään popsimaan ja mitä kaikkia erikoisia traditioita toteuttamaan. Ja tämä kaikki siis ihan kotosalla, tutussa turvallisessa koto-Suomessa. Äiti sanoi, että täytyy mennä kauas nähdäkseen lähelle. Tämän osalta pitää paikkansa paremmin kuin hyvin.

joulu, joulupöytä, kattaus, Espanja, lehti, aikakausilehti

joulu, joulukoristeet, Espanja, lehti, aikakausilehti

joulu, joulukoristeet, Espanja, lehti, aikakausilehti

joulu, joulukoristeet, Espanja, lehti, aikakausilehti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.