Joulu,  Juhlapäivät

Hattuttelija

Oon varmaan vielä hetken hieman jouluisissa tunnelmissa täällä bloginkin puolella, sillä vasta eilen niitä lahjoja ihan urakalla täällä Espanjassa jaeltiin, kun itämaantietäjät tulivat pakettinsa tuomaan, ja joululaulutkin kaikuivat vielä hyvin juhlavina loppiaisen kunniaksi.

Tässä joulutunnelmainen Jenni katalonialaisen myssynsä, barretina, kera. Kyseinen pipo muistuttaa hämäävästi tonttuhiippaa, mutta on kuitenkin perinteinen katalonialainen asuste, jota miehet ovat pitäneet päässään ihan arkena. Nykyisin se kuitenkin liitetään jouluun, sillä Caga tiólle istutetaan tuo punalakki päähän ja seimiasetelmissa esiintyvä pyllistävä hahmo caganerkin on vetänyt omansa korville.


Haluatko pysyä ajantasalla myös tulevista Barcelona-aiheisista jutuista? Tule seuraamaan It Happens in Barcelona -blogin Facebook-sivua ja Instagramia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.