Muoti

Hullut rebaixes

Nyt sitten heti loppiainen juhlittua alkoivat täällä alennusmyynnit, ja henkilökohtaisesti yritän vältellä niitä kaikin keinoin.

Ensimmäinen päivä etenkin on hullu, sillä kaupat ovat sanoinkuvaamattoman täynnä ihmisiä, ja ostoksia tehdään kuin ruokakaupassa: napataan vaan mukaan ilman suurempia miettimättä. Jonottaa saatat tunninkin verran, ja sovituskoppeihin pääsystä joudut unelmoimaan useamman tovin. Lähes kaikki on kyllä todellakin alennuksessa ja mielettämän halpaa, mutta se saa ihmismassan niin hulluiksi saalistajiksi, että pää siinä meinaa seota. Tavaranpaljous, halpuuttaan huutavat hinnat ja ihmispaljous altistaa turhille ostoksille. Jos on esimerkiksi himoinnut jotain jo ennen alennuksia ja nyt pää kylmänä onnistuu kauppaan marssimaan, juuri ja ainoastaan sen haluamansa nappaamaan, ja viileästi suuntaamaan ulos saaden kyseisen tuotteen puoleen hintaan, mutta kantamatta kotiin mitään muuta mukanaan, onnittelen.

Ai niin…että meno menisi vielä vähän hullummaksi Desigual-vaateketju järjesti tällaisen tempauksen.

0 Comments

  • Ansku

    Erehdyin eilen yrittämään pariin kauppaan Passeig de Gracialla, enkä meinannut mahtua sisälle! Huh, ihmiset olivat hulluja! Täytynee yrittää myöhemmin uudestaan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.