Joulu,  Juhlapäivät,  Suomi

Joulun hiljaisuus

Lähes kaksi viikkoa silkkaa lomailua suurilukuisissa pakkasasteissa, teekupposten lämmössä ja lumen keskellä: vietimme tällä kertaa joulun ja uuden vuoden koto-Suomessa, sillä olin jo viime vuonna Barcelonassa todistamassa viinirypäleiden syöntiä uutena vuonna ja saamassa namusia itämaantietäjiltä loppiaisena. Nyt oli suomalaisten perinteiden vuoro, vaikka kyllä sinne sekaan mm. Caga tiókin huolittiin. Nyt sitten ollaan takaisin etelän maaperällä, ja tänään taas noiden partahemmojen aika palata kulmille lapsia ilahduttamaan. Maagisisten kuninkaiden saattuetta siis illalla katsomaan!


Haluatko pysyä ajantasalla myös tulevista Barcelona-aiheisista jutuista? Tule seuraamaan It Happens in Barcelona -blogin Facebook-sivua ja Instagramia.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.