Muoti

Kesävaatekaappi

Uskon, että nykyisin muoti ja tyylit virtaavat aika samaan tapaan vähän joka maailman kolkassa, mutta tässä kuitenkin jotain todella selkeitä kevään ja kesän hittikuteita, joita varmasti monen vaatekaapista tulee löytymään täällä, sillä kaikki Zarasta Bershkaan myy näitä:

Korkea vyötäröiset housut ovat todella in. Levis-henkiset farkkusortsit ja muut korkea vyötäröiset lyhytlahkeiset ovat vallanneet vaatekaupat. Lisäksi myös mahdottoman leveät, kuin hameeksi tekeytyvät shortsien helmat ovat aika kova sana tällä hetkellä.

Raitapaidat tulevat taas etenkin kevyitä, tuulessa lepattavia kankaita koristamaan.

Kukkamekot D&G kesämalliston tyyliin. Mitä pikkukukkaisempi ja mummon verhoisempi, sitä ihanampi. Myös saman kuosiset huivit ja muut asusteet toimivat.

Pitsi ja valkoinen ne yhteen soppii! Romanttiset mekot ja paidat ovat kuin suoraan vanhoista kotimaisista elokuvista, romaanien sivuilta tai maalauksista, joissa nautitaan kesästä omenapuun alla.

Sirosti maskuliiniset kengät. Nyt, kun ei enää lämpöasteet pakota pistämään maiharimaisia tai muita paksuja kopottimia jalassa, muodikkaimmat vaihtavat ne tuollaisiin entisaikaa henkiviin, lakerikenkäneuhoine koristettuihin arkikorkkareihin.

0 Comments

  • Hanna

    oioi, oon ihastellu niin monesti noita korkeavyötäröisiä farkkuja, ja etenkin shortseja ! Mut täällä on vähä kylmä tollasille hepeneille :/ vaikkakin aika moni paikallinen täällä sellaset päälleen vetää(kertoo hanna joka kulki tänäänkin toppatakissa) Luin myös noi edelliset, ja samaa hedelmäongelmaa on täälläkin suunnallla, vihanneksista puhumattakaan 😀 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.