Ruoka

Suussa sulavaa sompreeromaasta

Toisinaan säästän palkastani sen verran, että voimme mennä syömään oikein kunnolla johonkin kivaan ravintolaan, sillä niitähän täällä ruoasta nauttivien espanjalaisten maasta löytyy pilvin pimein. Useamman kerran olemme miettineet tähän Sant Cugatissa sijaitsevaan meksikolaiseen menoa, mutta aina ollaan päädytty jonnekin muualle, sillä paikka on hieman hintava.

Perjantai-iltana puoli yhdentoista aikaan oli harvinaisen hiljaista, ja saimmekin kivan pikkupöydän tästä tunnelmallisesta meksikolaisesta. Puiset seinät, kellertävät valot, pikkuruiset kalusteet ja värikkäät istuinpehmusteet toivat ilottelevan mutta rennon tunnelman. Toki aterioilla jonkin verran hintaa on (n. 5-8 euroa/lautanen), etenkin siihen nähden, että annokset ovat pienikokoisia, mutta itse asiassa hyvin täyttäviä juustoine kaikkineen. Neljällä lautasella päästiin aika pitkälle kaksin Meksikon antimista nauttiessa. Olin hieman huolissani alkuun, että ruoka olisi todella tulista, niin kuin aika monesti on meksikolainen osoittautunut, mutta Jordi lohdutteli, että voisin ihan hyvin pistää suuhuni tilaamiamme ehchiladaa, guacamolea ja lihaa, eikä itkettäisi yhtään. Loppujen lopuksi lasku oli aika samaa luokkaa kuin missä tahansa muualla “oikeassa” ravintolassa, 15 euroa per henkilö, joten voisinpa kokeilla tostekin.

Panchito-ravintoloita löytyy Barcelonasta ja sen ympäristöstä tällä hetkellä viisi kappaletta. http://www.panchito.com/

0 Comments

  • Anonyymi

    Ei vitsi, Sitgesissäki oli tää panchito ja näytti tosi kivalta paikalta. Tosin en kertaakaan käyny siellä syömässä,mut kerran juotiin siellä jotai 😀 Mutta ihanaa kuulla että joku on siellä käyny ja tykänny! Jäi ehkä tämän tekstin jälkeen vähä harmittamaan etten ruokaan asti kerenny kyseisessä paikassa:p

    -Emmipemmi kitttttteeeltä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.