Musiikki ja tanssi

Muistot lauluissa, laulut muistissa

Kaikki varmaan tietää, miten kappaleisiin ja tiettyihin biiseihin voi yhdistää aivan uskomattomalla tavalla muistoja, tunteita, ajatuksia ja hetkiä. Jopa niin vahvasti, että kyseisen kappaleen avulla voi aina uudelleen ja uudelleen palata johonkin hetkeen, paikkaan tai tunteeseen, joka todellisuudessa ei edes ole juuri siinä sinä hetkenä. Ainakin nämä kappaleet ovat vahvasti minun Barcelona-“hymnejäni”: niistä en pysty enää ikinä pyyhkimään sitä, mitä niihin olen jo liittänyt.

0 Comments

  • Adri

    macaco and el canto del loco the best band in the spain.
    Hotel la paz is group in Barcelona very good Band you listen in youtube..sorry gor my bad english jejje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.