Ostokset

Forever 21 avaa ovensa

Saanko kirkua typerästi ilosta? Vihdoin, näin vuoden jälkeen, kun alan selvitä siitä pettymyksestä, jonka aiheutti toteaminen, että yksi lempiliikkeistäni, River Island, ei enää ollutkaan paikallaan Barcelonan keskustassa, sivellään balsamia haavoille: metroasemalla näin iloisen mainoksen huutamassa Forever21:n avaamisesta erääseen kauppakeskukseen! Forever21 on amerikkalainen halpahintainen vaateketju, joka myy mielestäni nättiä ja söpöä nuorekasta muotia. Joskus harkitsin tilaavani netistä jotain, mutta se jäi sikseen, koska tavarantoimitus Amerikasta tuntui monimutkaiselta ja tuotteisiin nähden kalliilta prosessilta. Mutta nyt sain ainakin yhden hyvän syyn käydä tutustumassa yhteen Barcelonan kauppakeskukseen, jossa en ole vielä käynytkään: liike avataan siis La Maquinista -shoppailuparatiisiin, joka on hieman kaupungin keskustan ulkopuolella, mutta metroja näkyy olevan jopa neljän pysäkin verran lähistöllä, joten eiköhän sinne helposti pääse.

0 Comments

  • Jenni

    Anonyymi, kiitti silti tiedosta! En oo hirveesti vaatteita netistä tilaillu, joten oon varmaan ylitarkka kaikkien ostosehtojen ja pelokas tullivirkailijoiden kanssa, koska itelleni tuntuu jotenkin mielenrauhalle mielekkäämmältä tilata EU-alueelta. Joku päivä käyn kurkkaa kuitenkin paikan päällä kaupassa, millasta kesämuotia ois tarjolla.

    Juicy, oon itekin innoissani, vaikka en oo kyl koskaa käyny kyseises liikkees, mutta mainosmiehet on puhuneet ympäri!

  • Anonyymi

    Forever21:lta voi tilata myös Euroopasta! Eli ei tarvitse ruveta tilaamaan Amerikasta asti. (-: Mutta sä et varmaan tällä tiedolla mitään tee kun se nyt avataan sinne päin. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.