Muoti

Tuntuu olevan kaikilla

Kesä tulee! Tässä muutamia “tuntuu olevan kaikilla”-juttuja, joita olen tähän mennessä bongannut.

Vihreä silmämeikki, etenkin siis rajaus niin ylhäällä kuin alhaallakin, tuntuu olevan in. Onkohan kaikki lukenut saman artikkelin naistenlehdestä siitä, millä väreillä korostaa silmiään, en tiedä, mutta tätä meikkikynän väriä olen nähnyt hämmästyttävän paljon.
Erilaiset versiot ja kopiot catwalkeilla nähdyistä sinisävyisistä paidoista pukevat tällä hetkellä monia: halvat liikkeet myyvät saman tyylisiä rentoja kauluspaitoja sinisellä kukkakuviolla.
Jumpsuit on kesän rennoin asu, kuin jatkoa viime kesän haaremihousuhitille. Niitä löytyy ihan kaikissa väreissä ja mitä räikeimmissä kuoseissa. Tästä neutraalimmasta ruskeasta itse tykkään enemmän. Lapset ja aikuiset, kaikki haalarit jalkaan kuin hiekkalaatikolla konsanaan! Asusta saa rennon suloisilla sandaaleilla, mutta juhlavan koroilla.
Kerroksittain leikattu hame on näkynyt usealla naapurustossa päällä. Puuvillainen versio keinuu nätisti kävellessä, ja siihen on yleensä lisätty vielä ruskea vyö koristamaan. Tätäkin saatavilla kaikissa väreissä, ja hienohelmaisempana myös muilla kankailla ja esimerkiksi tutuverkolla.
Tänä kesänä kaikilla (massa)muotitietoisilla täytyy olla höpsöttävät kukkasandaalit! Okei, minäkin haluan, onhan ne ylisöpöt ja käytännölliset, sillä samoilla läpsyttimillä voi mennä niin rannalle kuin päästä sisään discoonkin…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.