Ostokset

Vaatekauppoja Barcelonassa

Olen huomannut, että lukijoideni joukossa on aika paljon sellaisia, jotka ovat kiinnostuneita saamaan shoppailuvinkkejä matkaansa tai tulevaa Barcelonassa olemistansa varten. Voisinkin koota tähän vaatekauppavinkkejä, joista olisi varmasti pientä jelppiä sitä kaipaaville. Tämä postaus on päivitetty maaliskuussa 2019.

Shoppailua keskustassa

Keskustan tärkein nuorten shoppailukatu taitaa olla Av Portal d’Angel, joka alkaa ihan Plaça Catalunyan tuntumasta El Corte Ingles -tavaratalon kulmilta. Portal d’Angel -kadulta löytyy kaikki espanjalaiset halvat vaateliikkeet kuten Pull&Bear (rokahtava mutta samalla rento ja suloinen), Stradivarius (vähän saman tyylinen kuin edeltävä, mutta ehkä hiukan naisellisempi), Zara, Bershka (värikäs ja nuorten suosima), Mango (tyylikäs ja naisellinen) ja Brandy Melville (rento ja hipsteri-tyylinen). Samoja liikkeitä löytyy monesta kadun kulmasta ympäri kaupunkia ja lähes kaikista suurimmista kauppakeskuksista. Joillakin kaduilla liikkeet ovat hieman eri tyylisiä, sillä esimerkiksi Passeig de Gràcialla niissä myydään merkin ehkä kalliimpia mutta hienostuneempia vaatekappaleita, joita ei aina samalla logolla varustetuista katumuotitason kaupoista löydä.

Halppis-Lefties

Barcelonasta löytyy tällä hetkellä muutama Lefties niminen outlet-tyylinen vaateparatiisi. Lefties myy nimensä mukaisesti edellä muiden vaatekauppojen jäännöskappaleita (tai myös käsittääkseni pienen pieniä virhe-eriä) halvalla. Itse käväisen yleensä Plaça Universitatilla (aukio lähellä Plaça Catalunyaa) tai Maremagnum-kauppakeskuksessa. Maremagnum on muuten siinä mielessä ihana, että sen kaupat ovat auki myös sunnuntaisin kello 10.00-22.00.

Primarkiin on päästävä!

Sillon, kun on enemmän aikaa materiaalisten himojen tyydyttämiseen, saatan piipahtaa Diagonal Mar -kauppakeskuksessa, joka sijaitsee Forum-metroaseman lähellä, suuren valtatie Diagonalin varrella. Pinta-alaltaan keskivertoa suuremmasta Primarkista löytyy kunkin hetken katumuotia myötäileviä halpaversioita. Primarkiin en kuitenkaan suosittele menemään kiireessä, sillä keskustan ulkopuolelle matkustamisessa, suuren kaupan läpikotaisessa tutkimisessa sekä ihmispaljouden hidastamassa asioimisessa menee aikaa. Barcelonan kaksi muuta Primarkia löytyvät L’illa-kauppakeskuksesta sekä Cornellàssa sijaitsevasta kauppakeskus Splausta.

Urheilu- ja katumuotivaatteita Barcelonassa

Jos on sporttisella tuulella, kannattaa suunnata c/ Canudalle sekä c/ Duc:lle, sillä sieltä löytyy mm. Billabongin, Volcomin, Carharttin ja Lorekin liikkeet sekä halpoja, mutta katu-uskottavia urheiluvaatteita ja -tavaroita myyvä Decathlon. Myös Adidas Originals on yksi “cuuleista” paikoista, se löytyy osoitteesta c/ Avinyó 6. Samalla kadulla on myös muita suloisia pikkuliikkeitä.

Entäs ne Barcelonan uniikit putiikit?

Barcelona on täynnä uniikkeja ja yksittäisiä liikkeitä, joista voisin tehdä ihan oman postauksensa: monet näistä kaupoista kun ovat juuri sellaisia, että ne löytyvät vain ihan “vahingossa”. Tällaisia paikkoja voi lähteä etsimään esimerkiksi El Ravalin c/ Tallers ja c/ Elisabets -kaduilta, Gràcia-alueen c/ Montseny:ltä tai El Bornista c/ Rec:lta.


Lisää shoppailuvinkkejä Barcelonaan voit lukea näistä postauksista:

Barcelonan keskustan shoppailukadut

Barcelonan kauppakeskukset

Barcelonan parhaat kenkäkaupat

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.