Arki

Kesäkiireitä

Kesä on mennyt puolilomaillessa ja paljon touhuillessa: sain jäädä vielä perheen luokse kesää viettämään, lasten kanssa aina toisinaan autellen, mutta suureksi osaksi lomaillen, sillä perheen aurinkopäivät kuluu takapihan uima-altaalla tai rannalla, eikä siellä hengailu niin kovin työläältä loppujen lopuksi tunnu. Lisäksi olen ollut aika vapaa tulemaan ja menemään, joten olen ehtinyt nähdä taas uusia paikkoja ja tavata uusia ihmisiä. Kaiken kukkuraksi ensi (luku)vuoden suunnitelmat ovat verottaneet rutkasti aikaa, sillä sainpa kuin sainkin tietää, että minut on hyväksytty vaihto-opiskelemaan Barcelonan yliopistoon ensi vuodeksi–jippiaijee! Onkin siis ollut pientä paperisotaa, kämpän etsintää ja opiskelupanikointia ilmassa…jos helleasteet (=löhöily ja laiskuus) tai kiire ei tästä pahene, blogailu jatkukoon vauhdikkaammalla tahdilla. Jospa annettaisiin blogillekin jatkoaikaa, kun kerta näille seuduille taidetaan joksikin aikaa vielä jäädä.

0 Comments

 • Sofia

  Hehe jep 🙂 Oon tulossa sinne La Riojaan Calahorraan eli on sinne Barcelonaan vähän matkaa mut suunnitelmissa ois kyl joku viikonloppu reissu sinne päin jossain vaihees..

  Joo oon käyny Ecussa nyt kaks kertaa ja ihan sika kivaa ollu 🙂 Joo oon lukenu 3 v espanjaa lukiossa ja ihan hyvin osaan, tosin täl hetkel paremmin lattari espanjaa hehe 😀 Onks sulla alkanu jo yliopisto jutut siellä? Opiskeletko espanjaks siis? 🙂

  P.s. Oisko jotain vinkkei pakkaamiseen, mitä kantsii jättää pois yms hehe 😀

 • Jenni

  Kiva, suurkiitokset, Sofia!:) Mukava, jos joku löytää tän ja on hyötyä plus on tosi suuri kunnia, jos joku kehuu kirjotustapaani, kirjottaminen on niin lähellä sydäntäni nimittäin.

  Ja oi kun kiva, että oot näille seuduille päättäny tulla, saatetaanpa sitten törmätäkin, uusia kasvoja on kiva nähdä aina, ja etenkin kun meitä suomalaisia ei loppujen lopuks niin kauheen montaa täällä oo 🙂

  Kävin kattoo siun blogia kans: oot käyny Ecuadorissa, wau! 🙂 Puhutko espanjaa muuten?

 • Sofia

  Hei tosi kiva tää sun blogi!! Oon iteki tulos Espanjaan au pairiks parin viikon päästä ni ihan kiva lukee jonkun kokemuksii 🙂 Toivottavasti kirjottelet jatkossaki, osaat kirjottaa tosi hyvin ja mielenkiintosesti 🙂 Jatka ihmeessä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.