Ostokset

Kauppakeskuksia Barcelonassa

Jos shoppailu innostaa Barcelonassa mitä suuremmissa määrin, tässä muutama varteenotettava vaihtoehto saman katon alta vaatekauppoja etsiville. Ihan Barcelonan keskustassa ei ole varsinaisia kauppakeskuksia, mutta suurin osa on helpon metromatkan päässä. Ostoskeskukset ovat yleensä auki maanantaista lauantaihin. Maremagnum on poikkeuksellisesti auki myös sunnuntaisin. Kannattaa silti aina tsekata kauppakeskusten omat nettisivut (linkit postauksessa). Tämä postaus on päivitetty maaliskuussa 2019.

L’illa

L’illa ei ole hirmu suuri kauppakeskus, mutta sisältää suhteellisen paljon kauppoja, moni tosin pienessä koossa. L’illasta löytyy kuitenkin suurikokoinen, halpa urheiluvaatekauppa Decathlon sekä se ihana-katala Primark.

Arenas

Arenas on entisen härkätaisteluarenan tiloista uusittu rakennus, joka jo sinäälään on näkemisen arvoinen. Arenasista puuttuvat Bershkat ja Zarat, mutta Mango sekä useita muita kivoja putiikkeja löytyy. Hintataso ehkä hieman keskivertoa kallimpaa, vaikka ainakin halpoja korupuoteja ainakin löytyy (Claire’s, Bijou Brigitte) sekä pari kivaa laukkukauppaa (Parafois, Misako). Alakerrassa on useita kahviloita sekä Mercadona-supermarketti.

Maremagnum

Maremagnumista löytyy perinteisten BershkanStradivariuksen ja Pull&Bearin lisäksi myös halvat Lefties ja Pimkie sekä nuorekas H&M. Kauppakeskuksesta löytyy myös korukauppa Claire’s ja superkiva kenkäkauppa Marypaz. Maremagnum-kauppakeskus on auki myös sunnuntaisin.

Diagonal Mar

Diagonal Mar-kauppakeskukseen kannattaa ainakin Primarkin ystävien suunnata, sillä se on L’illan vastaavaa suurempi. Kauppakeskus on muutenkin isokokoinen. Primarkin lisäksi halpoja vaatekauppoja on useampi: näitä ovat mm. Lefties, Kiabi ja Terranova. Jos etsii asteen tyylikkäämpiä mutta silti edullisia kauppoja, kannattaa piipahtaa esimerkiksi SferassaZarassa ja harvinaisemmassa eseOese:ssä. Lisäksi kauppakeskuksesta löytyy kivat kenkä- ja laukkukaupat Paco MartinezBosanova ja Querol. Ostoskeskuksessa on myös paljon erilaisia kosmetiikkaliikkeitä sekä iso Alcampo-ruokakauppa.

Glòries

Glòries-ostoskeskus ei ole ihan valtava paikka, mutta nykyisin sen valikoimasta löytyy mukavasti kauppoja: Zaran, Mangon, Bershkan ja vastaavien lisäksi kauppatarjontaan kuuluu harvinaisempi herkku Uniqlo. Myös esimerkiksi Sfera-vaatekauppaMercal-kenkäkauppa ja Parfois-laukkukauppa ovat saman katon alla. Lisäksi ostoskeskuksessa on monta ihanaa alusvaateliikettä, kuten Undiz ja Tezenis, joissa myydään myös jonkin verran “normaaleja” vaatteita.

La Maquinista

La Maquinista on vähän kauempana, mutta sinne pääsee suhteellisen helposti metrolla. Kauppakeskuksen valttikortti on ehdottomasti Forever21-vaatekauppa, jota ei muualta Barcelonasta löydy. Toinen erikoisuus on Victoria’s Secretin myymäläDecathlon-urheiluvaateliike, Paco Martinez -laukkukauppa ja Salsa-farkkukauppa ovat myös lemppareitani.

Gran vía 2

Gran vía 2 on itse rakennuksena hieno ja moderni. Sieltä löytyy myös pitkä lista erilaisia kauppoja erityisesti nuorille. Perinteisten vaatekauppojen lisäksi Gran Vían erikoisuuksia ovat esimerkiksi nykyisellään Barcelonan ainoa New Yorker -vaateliike sekä Ulanka-kenkämyymälä, joita ei ihan joka kulmalta löydy.

Splau

Splau sijaitsee hieman kauempana Barcelonasta, mutta jos aikaa on riittämiin, siellä saa aikansa (ja ehkä myös rahansa) hyvin hurahtamaan. Splau-kauppakeskus kätkee sisäänsä muun muassa Primarkin, halppis C&A:n sekä Zaran. Lisäksi sieltä löytyy Mercadona-ruokakauppa.

Tässä vielä tarkempi kartta sijainneista. Klikkaamalla sijainteja löytyy myös suora linkki kauppakeskusten omille nettisivuille.


Näytä Barcelonan kauppakeskukset suuremmalla kartalla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.