Highlights,  Ostokset

Barcelonan keskustan shoppailukadut

Tässäpä pikaopas shoppailuun Barcelonan keskustan maastossa kuljeskeleville. Tässä postauksessa keskityn lähinnä vaatekauppoihin ja erilaisiin ketjuliikkeisiin, joita Barcelona on aikalailla pullollaan.

Portal de l’Àngel

Av. Portal de l’Àngel -katu on ehkä Barcelonan keskeisin shoppailukatu. Sieltä löytyvät mm. ketjuliikkeet Bershka, Zara, Pull&Bear, Pimkie, H&M, Mango sekä Massimo Dutti. Katu haarautuu loppupäässä c/Cucurulla -kaduksi, minkä jälkeen c/Portaferrissa:ksi. Näillä kaduilla sijaitsee erityisesti kenkäkauppoja kuten Ulanka, UCasas, Snipes ja Foot Locker. Urheilu- ja street-vaatteiden ystävien kannattaa piipahtaa pienille c/Canuda– ja c/Duc kadulle, sillä sieltä löytyvät muun muassa halpa urheiluvaateliike Decathlon, rento Carhartt, harvinaisia lenkkareita myyvä Limited Editions sekä baskimaalainen Loreak.

Passeig de Gràcia

Passeig de Gràcian vaateliikkeet tarjoavat trendikästä mutta klassisempaa pukeutumista. Passeig de Gràcia on tunnettu kalliista luksusmerkkien kaupoista (Gucci, Chanel, Prada, Loewe…), mutta älä anna sen hämätä: samalta kadulta löytyy myös edullisia ketjuliikkeitä (esimerkiksi Bershka, H&M, Zara, Mango). Näiden vaateliikkeiden valikoima poikkeaa ehkä hieman niistä perinteisistä halppisvaatteista ja harvinaisemmat vaatekappaleet eksyvät juuri tämän kadun myymälöihin.

Pelai (Universitat)

C/ Pelai -katu, Plaça Catalunya ja Plaça Universitat -aukioiden välillä, on helppo “shoppailukulmaus”, jossa kaupasta toiseen meno tapahtuu kädenkäänteessä. Pelai-kadulta löytyy muun muassa Bershka ja Stradivarius, mutta myös Lefties. Lisäksi kadulla on myös kivoja alus- ja treenivaateliikkeitä, kuten Undiz ja Oysho, sekä edulliset kenkäkaupat Mercal ja Querol.

El Raval/El Barri gòtic

El Raval/El Barri gòtic ovat täynnä pieniä liikkeitä, joista voi tehdä kivoja, halpoja ja perinteisistä ketjuliikkeistä poikkeavia löytöjä!

Maremagnum-kauppakeskus

Maremagnum on kauppakeskus merenrannassa. Sieltä löytyvät niin useimmat ketjuliikkeet kuin monet ruokapaikatkin, joten päivän voi kevyesti viettää vaikka vain yhden katon alla. Sunnuntaishoppailijoille hyvä valita, sillä muut Barcelonan kaupat ovat sunnuntaisin suljettuina.

Psst. Lue myös aikaisempi postaukseni Barcelonan vaatekaupoista.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.