Tapahtumat

Cinema a la fresca – Elokuvia ulkoilmassa

Kun aurinko laskee kuuman biitispäivän päätteeksi, moni rantaleijona suuntaa kohti kotia samaan aikaan, kun monet muut vasta ottavat suunnaksi iltaan viilenevät hietikot: meno ei nimittäin lopu auringon kadottua Barcelonan rannoilla. Tällä kertaa en puhu iltaelämään valmistautuvista rantabaareista vaan ulkoilmaelokuvateatterista, Cinema lliure a la platja! Barcelonan suositulle Sant Sebastià -rannalle pystytetään joka torstai-ilta suuri screeni elokuvaesitystä varten. Ensimmäisenä näytetään lyhytelokuva kello 21:30, mitä seuraa kokoillan elokuva aina puolille öin asti. Yöhön pimenevä ranta ja lämmin kesäyö merenrannalla luovat ihkaoman tunnelman tähän elokuvateatteriin. Istuimina toimii rantahiekka, joten näihin sessioihin on hyvä varustautua pyyhkeellä tai piknikliinaalla. Varmistaakseen ideaalin elokuvaelämyksen moni tuo mukanaan myös pientä evästä ja juotavaa. Näytökset ovat ilmaisia ja elokuvat esitetään alkuperäisversioina englannin kielisillä tekstityksillä.

Cinema a la fresca
Torstaisin 25.7.-29.8.2013 kello 21:30 – 00:00
Ranta: Platja de Sant Sebastià
Ilmainen
Vuoden 2013 ohjelmisto täällä.

Myös muualla päin Barcelonaa järjestetään elokuvanäytöksiä ulkosalla; esimerkiksi Sala Montjuïc tarjoaa piknikmaisen elokuvasession sekä konsertin kesämaanantaisin, -keskiviikkoisin ja -perjantaisin Montjuïc- kukkulalla kello 20:30 alkaen (hinta 6 euroa).

Lisäksi CCCB (modernin kulttuurin keskus) tarjoaa elokuvia “Gandules“-tapahtumassa El Ravalilla joka tiistai, keskiviikko ja torstai 6.8.-22.8.2013 välisenä aikana (sisäänpääsy ilmainen, mutta rajoitettu määrä ihmisiä). Näitä elokuvia pääsee tuijottamaan kasaantaitettavista aurinkotuoleista.

0 Comments

  • //aNNiKa

    Montjuicilla oli kyllä mahtava tunnelma. Ei tajuttu ottaa piknikeväitä mukaan, vaan käytiin syömässä Plaza Espanyalle ennen linnalle nousua. Ylhäällä kukkulalla viileni ilma aika nopeasti ja kosteus kasteli peitot ja laukun, joten kannattaa varautua siihen. Hieno kokemus kaiken kaikkiaan!

  • Jenni

    Mikä sattuma tosiaan! Itse en oo käyny, kun rannalla olevassa, mutta moni on kehunut Montjuicin tunnelmaa – pitänee siis sielläkin joskus käväistä 🙂 Otatteko ihan kunnon piknikeväät mukaan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.