Joulu,  Juhlapäivät,  Loppiainen

Loppiaislahjoja

Tänä iltana itämaan tietäjät saapuvat tuomaan lahjojaan espanjalaisille lapsille. Luvassa on kulkue, jonka keskipisteenä ovat tietenkin nämä kolme parrakasta miestä. Lapset (ja isommatkin) joutuvat kuitenkin odottamaan lahjojen saamista huomiseen, loppiaiseen, sillä ovelat kuninkaat jättävät lahjat yöllä lasten nukkuessa. Toisinaan itämaan tietäjien kameleille jätetään pientä matkaevästä naposteltavaksi.

Leikimme eilen itämaan tietäjiä vesisateen siivittämässä Terrassan keskustassa ja kävimme monen muun tavoin ostamassa viimeisiä joululahjoja (voiko näitä kutsua enää joululahjoiksi, kuulostaa niin hassulta). Onneksi elohopea lämpömittarissa kipuaa silti kymmenen asteen yläpuolelle. Terrassan keskustasta löytyy myös kuvassa näkyvä tämän vuoden seimiasetelma. Loppiaisena kun nuo itämaan tietäjät tuovat lahjoja lapsille kuten toivat myös Jeesus-lapselle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.