Arki

Yksityiskohtia: Kaupunkiwifi

Melkeinpä kaikista Barcelonan puistoista sekä useilta rannoilta löytyy kaupungin tarjoama ilmainen langaton verkko. Itse en kylläkään ole vielä kokeillut, miten hyvin netti tämän kautta toimii, mutta ainakin ajatuksena mielestäni kätevä! Wifi-alueen tunnistaa tällaisesta sinisestä merkistä.

0 Comments

 • Jenni

  Kiitti kun jaot kokemuksesi tänne, hyvä tietää! Miulla olikin vähän semmonen kutina, että kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta 😀

 • Jenni

  Kiitos kommentista, vähän tätä epäilinkin! 😀 Voi olla yksi näistä "ajatuksena hyvä, mutta siihen se sitten jäikin" -tyyppisistä jutuista…

 • jenni

  Mulla on samat kokemukset kuin Annikalla, ei vaan toimi. Monta kertaa Barcelonassa asuessani tuota wifiä kokeilin, mut kun ei niin. Toisaalta, on tuolla yhteydellä varmaan käyttäjiäkin, joten ehkä mullakin on vaan ollut huonoa tuuria kun ei ole toiminut.

 • //aNNiKa

  Ajatuksen tasolla loistava, muttei taida kovinkaan hyvin toimia käytännössä. Itse oon pari kertaa yrittänyt jossain puistossa, mm. Montjuïcilla, eikä se toiminut kyllä ollenkaan. Toivottavasti mulla on vaan ollut tosi huono tuuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.