Arki

Suklaavarkaita

Olen jo tottunut siihen, että espanjalaisessa supermarketissa kalleimmat alkoholipullot, kaiken maailman kosmetiikkaputelit sekä parranajoterät on pakattu cd-levykoteloita muistuttaviin muovisiin koteloihin, varustettu erikoisisoilla varashälyttimillä tai sijoitettu lasikaappiin lukkojen taakse, mistä ne saa ostoskoriinsa pyydettäessä. Tällaiset tuotteet lähtevät nähtävästi ensimmäisenä pitkäkyntisten matkaan. Mutta että purukumit, kuivatut hedelmät ja pähkinät sekä suklaalevyt samaisessa muovikotelossa, joka poistetaan vasta kassalla – ennenkuulumatonta! Tänään sain kuitenkin todeta moisen lähikaupassa käydessäni. Suojakuoren eivät olleet saaneet hieman kalliimmat, herkkusuiden suosikit, Milka-suklaat, vaan myös marketin omat 80 sentin halpaversiot oli pakattu samaan tapaan myymälävarkaiden varalta. Puhelimella napatusta kuvasta on ehkä vaikea erottaa, mutta uskokaa tai älkää, kaikki herkut ovat hyllytetty läpinäkyvissä koteloissa.

0 Comments

  • Emmi

    Hahaha mitä ihmettä! Ne tosissaan taistelee varkaita vastaan. Täytyy olla tullu aikamoiset tappiot suklaavarkaiden takia et toi on kannattavaa 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.