smoothiepaikkoja Barcelonassa
Ruoka

3x parhaat smoothiet Barcelonassa

Päädyimme työkaverini kanssa sunnuntaiaamuiselle zumba-tunnille. Salsan rytmit ja reggaetonin tahdit saivat hien valumaan siihen malliin, että tunnin jälkeen kaipasimme kipeästi jotakin raikasta juomaa: päädyimme aika sattumanvaraisesti läheiseen kahvilaan juomaan smoothiet. Ja kappas, sain taas yhden paikan lisää lempparismoothiepaikkojeni listalle!

Ajattelinkin jakaa kanssanne Barcelonan pirtelöbaareista ne omat suosikkini. Smoothieta kun ei tee ainoastaan mieli tanssitreenin jälkeen, mutta myös usein niinä päivinä, kun on kilometritolkulla tullut käveltyä pitkin ja poikin Barcelonaa. Sillon on kiva, kun on pari huippua mehumestaa mielessä.

Veggie Garden (Raval)

El Ravalissa pyöriessäni tainnutan smoothiehimoni Veggie Gardenissa (Carrer dels Ángels, 3). Nykyisin myös Gran Víalla näyttäisi olevan saman ravintolan toinen paikka.

Värientäyteiset, lähes psykedeeliset seinät tekevät tästä vegaaniravintolasta samalla eksoottisen ja urbaanin. Suurten hedelmävatien äärellä tekisi mieli valita kaikki eri smoothiemaut yhdellä kertaa. Smoothieta on kahta eri kokoa ja vaihtoehtoja on rutkasti. Hinnat ovat 4 euron vähän molemmin puolin.

Huom: jos ei ole mieletön sokerihiiri, kannattaa mainita, ettei halua lisäsokeria juomaan (itselleni ainakin ihan hedelmien oma makeus riittää vallan mainiosti). Ensimmäisellä kerralla nimittäin näin, kuinka hedelmäsmoothieni valmistaja sujautti aikamoisen annoksen sokeria kupposeeni…

Veggie Garden -ravintola on suosikkini El Ravalissa

Vegetalia (Gótico, Raval, Born)

Vegetalia on kiva kasvisruokapaikka, joita on useampia Barcelonassa. Paikan menu ei ole yhtä kattava smoothieiden osalta kuin Veggie Gardenissa, mutta listalta löytyy monta hyvää vaihtoehtoa sekä yksi ihan ehdoton suosikkini: porkkana-inkiväärismoothie. Muistaakseni täällä smoothie taisi olla jotakin 4-5 euron väliltä.

Vegetalian vitamiinipommi

Corner Cozy Cafe (Born)
 
Jeps, ja tämä on se uusin löytö. Corner on aika pieni, mutta suloinen ja lämminhenkinen kahvila El Bornissa. Pieni terassi on valitettavasti ison kadun vieressä, mutta onneksi se ei häirinnyt oikeastaan ollenkaan.

Ja se smoothie: valitsin listalta Summer vibes -nimisen pirtelön ja ai, että se oli herkullinen! Tämä oli ehkä vähän kalliimpi, koska pulitin juomasta 5 euroa, mutta ehdottomasti menee lempparismoothiekahviloiden listalle.

Barcelonahan on täynnä ihania kahviloita ja aivan varmasti muitakin mahtavia smoothie-paikkoja, jotka vielä odottaa niitten löytämistä. Mutta tässä oli tämän hetken omat suosikkini. Jos jolla kulla on mielessä muita hyviä smoothiepaikkoja Barcelonassa, niin saa vinkata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.