Highlights,  Ostokset

Barcelonan parhaat kenkäkaupat – Minun Top 7

Espanja on tunnetusti kenkiä rakastavan luvattu ihmemaa, ja Barcelona ei ole tässä asiassa poikkeus. Paikalliset tuntuvat rakastavan kenkiä. Välillä mietinkin, miten paljon barcelonalaiset tarvitsevat hyllytilaa kotonaan kengilleen – popoja, kun näyttäisi olevan joka lähtöön. Toisaalta en ihmettele yhtään, sillä ihania kenkiä löytyy tuon tuosta, eikä edes paikallisesti tuotettuijen kenkien hinnat ole ihan taivaissa.

Tässä seitsemän omaa suosikkiani Barcelonan kenkäkaupoista:

1. Querolissa on mahtava valikoima erilaisia kenkiä aina nilkkureista ja saappaista sandaaleihin. Myynnissä on useita suhteellisen halpoja, mutta laadukkaita espanjalaisia kenkämerkkejä, kuten Mustang, Gioseppo ja D’Angela. Querolin nettisivuilta saa hyvin osviittaa valikoimasta.

2. Ihania barcelonalaisia balleriinoja! Kokualta löytyy satoja suloisia balleriinakenkiä eri väreissä ja kuvioissa. Hinnat ovat perusballeriinoja kalliimmat, mutta mukaan lähtee varmasti hyvät kengät.

3. Ulankan valikoimaan kuuluvat niin urbaanit ja muodikkaat lenkkarit kuin myös siistimmät saappaat ja sandaalit. Myymälän valikoima ei ole valtava, mutta itseäni se ei ainakaan haittaa, sillä useimmat kengät ovat mieleeni. Tykkään erityisesti Coolway-merkin kengistä. Plussaa myös siitä, että myymälässä on todella ystävällinen asiakaspalvelu.

4. Casas-kenkäkaupan liikkeitä on kahdenlaisia: perus-Casas, jossa myydään siistimpiä kenkiä aikuiseen makuun, sekä nuorekkaampi U-Casas, josta löytyy enemmän lenkkareita ja muotisaappaita.

5. Pikolinos valmistaa upeita nahkakenkiä ja -saappaita nuorekkaissa malleissa. Hinnat ovat kalliimpia, mutta yritys valmistaa kengät huolella, ja sen periaatteisiin kuuluu ympäristöystävällisyys sekä työntekijöistä huolehtiminen.

6. Bosanovasta löytyvät kauden muodikkaimmat kengät halvempina versioina. Täältä olen ostanut usein kesäksi sandaaleja.

7. Apua, miten siistejä lenkkareita! Barcelonalainen Feners-kenkämerkki on minulle aivan uusi tuttavuus, mutta vitsit, miten ihastuin heidän tyylikkäisiin lenkkareihinsa. Aikaisemmin vain netissä ja sosiaalisen median kautta myynyt kenkämerkki on hiljattain avannut ensimmäisen fyysisen liikkeensä Barcelonaan. Nämä voisivat olla seuraavat omat lenkkarini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.