Highlights,  Muoti,  Ostokset

7 parasta laukkukauppaa Barcelonassa

Barcelonassa on paljon ihania ja halpoja kenkäkauppoja, mutta niin on kyllä laukkukauppojakin. Tässä Barcelonan parhaat kaupat, joihin kannattaa suunnata ostoksille, jos tähtäimessä on uusi laukku olalle heilumaan.

Misako – Tyylikkäitä arkilaukkuja edullisesti

Misako on barcelonalainen laukkumerkki, jonka kauppojen valikoimasta löytyy kivoja kasseja joka lähtöön. Itse pidän Misakon tyylikkäistä ja yksinkertaisista laukkumalleista, joissa on usein kuitenkin joku juju.

Mallit vaihtuvat usein. Samasta mallista on usein tarjolla perinteisten mustien ja ruskeiden laukkujen lisäksi upeita erikoisempia värejä, jotka eivät kuitenkaan ole liian räikeitä.

Tyyli: Tyylikkäitä arkilaukkuja.
Hinta: Tyypillisesti 20-40 euron väliltä
.
Missä: Ympäri Barcelonaa, myös kauppakeskuksissa. Katso myymälät täältä.

Lucas Complements – Laukkumerkkejä moneen makuun

Yksi Barcelonan ehdottomia ostospaikkoja on paikallinen laukkukauppa Lucas. Lucas-kaupalla ei ole omia laukkumerkkejä, vaan sillä on myynnissä monien eri merkkien laukkuja. 

Yrityksellä on neljä liikettä eri puolilla Barcelonaa. Jokainen niistä on erikoistunut hieman erilaisiin laukkuihin: Barcelonan keskustassa sijaitsevien c/ Boters- ja c/ Bonsuccés -katujen myymälät ovat omia suosikkejani. Niistä löytyy erityisesti kivoja laukkuja ja naisellisia reppuja arkeen. Elisabets- ja Floradablanca -katujen kaupoista löytyy puolestaan enemmän reppuja.

Tyyli: Arkilaukkuja, (teko)nahkareppuja, kangasreppuja…
Hinta: Riippuu merkistä, mutta suurin osa laukuista 20-40 euroa.

Missä: Barcelonan keskustassa tai lähellä keskustaa.

Paco Martinez – Ihania laukkuja halvalla

Tutustuin Paco Martinez -laukkukauppaan vasta, kun työkaverini ostivat minulle synttärilahjaksi kyseisen merkin laukun. Tsekkasin, mistä he olivat niin ihanan laukun ostaneet, ja kääk, Paco Martinezista löytyi monta muutakin ihanaa laukkumallia. Suosittelen!

Tyyli: Kivoja laukkuja tyylikkäillä yksityiskohdilla ja printeillä. Myös ihania naisellisia reppuja.
Hinta: n. 25-30 euroa.

Missä: Barcelonassa Diagonal Mar- sekä La Maquinista –kauppakeskuksissa. Yksittäinen myymälä myös Clot-naapurustossa. Muut myymälät Barcelonan lähikaupungeissa L’Hospitalet de Llobregatissa (kauppakeskus Granvia 2) ja Badalonassa (Màgic -kauppakeskus).

Slang Barcelona – Katalaanityylisiä laukkuja

Slang on todella suosittu laukkumerkki Barcelonasta. Laukut ovat tosi katalaanityylisiä, sillä mielestäni katalaaninaiset pitävät hirmuisesti tällaisista murretuista ja maanläheisistä väreistä. 

Slang -laukkuja myydään muun muassa Biba-kaupoissa sekä El Corte Inglés -tavaratalossa. Laukut eivät ole kaikista halvimpia (noin 50-70 euroa), mutta ystäväni, jotka omistavat kyseisen merkin laukkuja, ovat sanoneet, että ne ovat myös laadukkaita ja sen arvoisia.

Tyyli: Arkilaukkuja maanläheisissä väreissä
Hinta: n. 50-70 euroa.

Missä: Biba-myymälöissä, El Corte Inglés -tavaratalossa sekä muissa laukkukaupoissa, kuten aikaisemmin mainitussa Lucas-kaupassa.

Calpa – Barcelona-aiheisia laukkuja

Tämän barcelonalaisempaa laukkua saa etsiä. Calpa-laukkumerkki yhdistää laukkumalleissaan tyylikkäästi Barcelona-aiheisia kuvioita, kuten Barcelonan katulaattakuviota ja Gaudín luomuksia.

Tyyli: Barcelona-kuvioita olematta liian “turistinen”. Aitoa nahkaa.
Hinta: Riippuu laukkumallista, mutta noin 80-200 euroa.

Missä: Barcelonan keskustassa, vanhassakaupungissa (katso sijainti).

Merkal – Peruslaukkuja halvalla

Merkal on tunnetumpi kenkäkauppana, mutta sen valikoimasta löytyy myös kivoja ja halpoja laukkuja. Muistan, että aikaisemmin Merkal-kauppoja oli vain harvakseltaan esimerkiksi kauempana isommissa ostoskeskuksissa, mutta nykyisin Merkalilla on pari myymälää kätevästi ihan Barcelonan keskustassa – jes!

Tyyli: Kivoja peruslaukkuja, materiaalit simppeleitä.
Hinta: Noin 15-30 euroa
.
Missä: c/ Pelayo -shoppailukadulla Barcelonan keskustassa, Rambla Catalunya -ostoskadulla keskustan vieressä sekä Glories-kauppakeskuksessa.

Nice Things – Laukkuja, joita ei tule vastaan joka toisella

Nice Things -kaupasta löytyvät kaikista erikoisimmat ja uniikeimmat laukut. Tunnettu paikallinen muotisuunnittelija Paloma Santaolalla ja hänen miehensä Miguel Lannaieni perustivat perheyrityksen vuonna 1995, minkä jälkeen se on kasvanut pikku hiljaa. Taiteelliset yksityiskohdat ja erikoiset materiaalit ovat Nice Things -merkin valtteja.

Tyyli: Persoonallisia laukkuja, jotka eivät kuitenkaan ole liian outoja.
Hinta: 50-80 euron tienoilla.

Missä: Yläkaupungilla: Passeig de Gràcia -kadulla, Av. Pau Casals -kadulla, c/ Girona -kadulla (outlet), c/Valencia -kadulla sekä Illa-kauppakeskuksessa.


Haluatko pysyä ajan tasalla myös tulevista Barcelona-aiheisista jutuista? Tule seuraamaan It Happens in Barcelona -blogin Facebook-sivua ja Instagramia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.